Dostawa
1. Transport.
M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego posiada własną, wyspecjalizowaną flotę samochodów ciężarowych i dostawczych od 3,5 do 40t. Koszt transportu uzależniony jest od odległości w kilometrach oraz ilości zamówionego sprzętu. Istnieje również możliwość odbioru sprzętu transportem własnym Klienta.
2. Systemy zabezpieczania sprzętu na czas transportu.
Sprzęt oferowany przez M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego przechowywany jest w przeznaczonych do tego skrzyniach, koszach, boxach, itp., na specjalnie zaprojektowanych wózkach transportowych. Zapewnia to naszym Klientom wygodę i oszczędność czasu podczas organizacji eventu. Wszystkie wózki transportowe wyposażone są w koła i hamulce, co ułatwia ich obsługę. Dzięki naszym systemom transportowym oraz wyszkolonemu personelowi, optymalnie wykorzystuje się powierzchnię ładunkową, co pozwala na bardziej ekonomiczny transport oraz oszczędność czasu podczas załadunku i rozładunku samochodów.
3. Konserwacja sprzętu.
TYLKO TO CO NAPRAWDĘ CZYSTE, MOZE NAPRAWDĘ ZABŁYSNĄĆ. Dlatego M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego kładzie szczególny nacisk na higienę i czystość. Mycie odbywa się przy pomocy profesjonalnych zmywarek Hobart oraz Winterhalter.
4. Zwrot sprzętu.
Po zwrocie sprzętu do magazynu jest on w pierwszej kolejności sprawdzany pod względem sprawności technicznej, następnie jest myty i czyszczony. Kolejnym etapem jest jego weryfikacja pod względem kompletności i jakości. Niezwłocznie po zakończeniu procesu sprawdzania, Klient jest informowany o jego wynikach. W przypadku, jeśli Klient zwróci omyłkowo sprzęt, który nie jest własnością Wypożyczalni M. Ferber, wówczas może go odebrać z magazynu do 30 dni od daty zwrotu. Po upływie tego terminu zostanie on przekazany na cele charytatywne.
W trosce o dobrą i sprawną współpracę, przedstawiamy Państwu poniżej kilka zasad zwrotu sprzętu.
Zasady zwrotu sprzętu:
Szkło:
Szklanki, kieliszki, pokale, dzbanki, karafki, itp. prosimy zwracać pozbawione resztek, ustawione denkiem ku górze oraz posegregowane wg rodzaju, w odpowiednich rakach.
Porcelana:
Talerze, filiżanki, podstawki, dzbanki, bulionówki, itp. prosimy zwracać pozbawione resztek oraz posegregowane wg rodzaju, w odpowiednich skrzynkach.
Sztućce:
Sztućce prosimy zwracać przepłukane i posegregowane wg rodzai w odpowiednich skrzynkach.
PROSIMY PAMIĘTAĆ O NIEMIESZANIU ASORTYMENTU W POJEMNIKACH.
Dziękujemy!