Oddział Stargard

tel.: (+48) 91 578-05-72
fax.: (+48) 91 391-00-99
kom.: (+48) 509 025 003

Oddział Poznań

tel.: (+48) 61 851-0-851
fax.: (+48) 61 851-0-851
kom.: (+48) 609 025 393

  • Konferencja Business Restaurant Academy

    Dziś szukajcie nas na konferencji Business Restaurant Academy! Zapraszamy na nasze stoisko w Sali Ognia poziom 2A! +

  • Otwarcie nowej Galerii w Poznaniu – z naszym szkłem Pure

  • Kolacja charytatywna dla Oli

    1 marca w Hotel Vulcan odbędzie się charytatywna „KOLACJA DLA OLI”, której pomysłodawcą i organizatorem są Szefowie Zachodniego Wybrzeża! Ola zmaga się z glejakiem. Pomimo 3 operacji nadal nie udało się usunąć guza w całości. Jednak nadzieję daje kosztowny zabieg. Szefowie Zachodniego Wybrzeża wraz z przyjaciółmi postanowili pomóc w zbiórce pieniędzy. W dalszym +

  • Walentynki u Ferbera

    Walentynki! W tym wyjątkowym dniu życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, dużo miłości, ciepła i zrozumienia! I abyście każdego dnia czuli się wyjątkowo, niech Wasze Walentynki trwają cały rok! Życzymy Wam tego z całego serca – ZESPÓŁ +

  • Groźne naczynia z melaminy

    Szanowni Państwo, w trosce o Państwa zdrowie i dobre samopoczucie przekazujemy informację na temat właściwego używania produktów z melaminy +

  • Wings for Life World Run

    Wings for Life World Run – kolejna edycja tego biegu odbyła się 3 maja 2015 roku w Poznaniu. Jest to ogólnoświatowy bieg, w którym udział biorą biegacze na prawie czterdziestu trasach na całym świecie, biegną dokładnie w tym samym czasie. 100% przychodów z tej imprezy jest przekazywane fundacji Wings for Life, Spinal Cord Research Foundation która finansuje badania nad +

  • ITB Berlin 2015

    Podczas tegorocznej edycji targów turystycznych ITB w Berlinie, Kulinarny Poznań wraz z restauracjami Pastela, Restauracja FIGA i 3kolory godnie reprezentowali Polskę, serwując przekąski poznańskiej kuchni. Nieskromnie informujemy, że w trosce o dobre imię polskiej gastronomii na arenie międzynarodowej, sponsorowaliśmy polskie stoisko kulinarne, wyposażając je w niezbędny sprzęt. +

  • Polska tradycja we francuskim wydaniu

    Francuscy kucharze w  Poznaniu. Dnia 11.12.2014 w hotelu Mercure Poznań Centrum miała miejsce uroczysta kolacja pod hasłem „polska tradycja we francuskim wydaniu”. Dania były wynikiem współpracy zespołu hotelu oraz francuskich mistrzów – Michel Roth (3 gwiazdki Michelin) i Serge Gouloumes (1 gwiazdka Michelin). M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego udostępniła na tę okazję całą zastawę stołową. +