Oddział Stargard

tel.: (+48) 91 578-05-72
fax.: (+48) 91 391-00-99
kom.: (+48) 509 025 003

Oddział Poznań

tel.: (+48) 61 851-0-851
fax.: (+48) 61 851-0-851
kom.: (+48) 609 025 393

Dostawa

1. Transport.

 

M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego posiada własną, wyspecjalizowaną flotę samochodów ciężarowych i  dostawczych od 3,5 do 40t. Koszt transportu uzależniony jest od odległości w kilometrach oraz ilości zamówionego sprzętu. Istnieje również możliwość odbioru sprzętu transportem własnym Klienta.

 

2. Systemy zabezpieczania sprzętu na czas transportu.

 

Sprzęt oferowany przez M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego przechowywany jest w przeznaczonych do tego  skrzyniach, koszach, boxach, itp., na specjalnie zaprojektowanych wózkach transportowych. Zapewnia to naszym Klientom  wygodę i oszczędność czasu podczas organizacji eventu. Wszystkie wózki transportowe wyposażone są w koła i hamulce, co ułatwia ich obsługę. Dzięki naszym systemom transportowym oraz wyszkolonemu personelowi, optymalnie wykorzystuje się powierzchnię ładunkową, co pozwala na bardziej ekonomiczny transport oraz oszczędność czasu podczas załadunku i rozładunku samochodów.

 

3. Konserwacja sprzętu.

 

TYLKO TO CO NAPRAWDĘ CZYSTE, MOZE NAPRAWDĘ ZABŁYSNĄĆ. Dlatego M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego kładzie szczególny nacisk na higienę i czystość. Mycie odbywa się przy pomocy  profesjonalnych zmywarek Hobart oraz Winterhalter.

 

4. Zwrot sprzętu.

 

Po zwrocie sprzętu do magazynu jest on w pierwszej kolejności sprawdzany pod względem sprawności technicznej, następnie jest myty i czyszczony. Kolejnym etapem jest jego weryfikacja pod względem kompletności i jakości. Niezwłocznie po zakończeniu procesu sprawdzania, Klient jest informowany o jego wynikach. W przypadku, jeśli Klient zwróci omyłkowo sprzęt, który nie jest własnością Wypożyczalni M. Ferber, wówczas może go odebrać z magazynu do 30 dni od daty zwrotu. Po upływie tego terminu zostanie on przekazany na cele charytatywne.

W trosce o dobrą i sprawną współpracę, przedstawiamy Państwu poniżej kilka zasad zwrotu sprzętu.

Zasady zwrotu sprzętu:

Szkło:
Szklanki, kieliszki, pokale, dzbanki, karafki, itp. prosimy zwracać pozbawione resztek, ustawione denkiem ku górze oraz posegregowane wg rodzaju, w odpowiednich rakach.

Porcelana:
Talerze, filiżanki, podstawki, dzbanki, bulionówki, itp. prosimy zwracać pozbawione resztek oraz posegregowane wg rodzaju, w odpowiednich skrzynkach.

Sztućce:
Sztućce prosimy zwracać przepłukane i posegregowane wg rodzai w odpowiednich skrzynkach.

PROSIMY PAMIĘTAĆ O NIEMIESZANIU ASORTYMENTU W POJEMNIKACH.

Dziękujemy!